| fomrexus a întrebat:

Am nevoie de parintii ca sa ma duc la medicul de familie? Am 3 absente nemotivate si parintii nu vor sa ma duca la medic pentru o adeverinta. Apropo, s-a suparat doamna dirginta pentru ca nu am anuntat ca am lipsit o zi si a sunat-o pe mama, ce pot face? De obicei nu face asta, sunt elevul ei preferat. (Scuzati categoria.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Medicul nu da scutire medicala pentru absentele de la scoala, decat daca ai fost bolnav si ai mers la el atunci, sa te consulte.

Parintii sunt cei care scriu o scutire la profesor, dar daca ei nu vor, atunci ramai cu cele 3 absente nemotivate si nu mai faci altele, ca la 10 absente se scade 1 punct la purtare.

| sunt0anonima a răspuns:

Roaga i pe parintii tai sa iti faca niste scutiri de mana pentru zilele in care ai plecat. Un punct la purtare se scade doar in cazul a 10 absente nemotivate. Si e normal sa "se supere" doamna diriginta, pentru ca ar cam trebui sa stie tot ce se intampla cu elevii pe care ii are la clasa. Data viitoare cand lipsesti motivat, anunt-o.