Dece nu mergi la medicul de familie și ai grija de sănătatea ta? Căci acolo mai mult ca sigur afli Adevărata cauză.
Nu, chiar am un stil de viata destul de sanatos si naturist, nu consum cafea si energizante de aproximativ 5-6 luni, iar prajeli aproape delocc, de asta ma tot intreb ce ar putea fi
Nu numai tu ai asa ceva, dar in unele momente si eu!
Mie de exemplu de mic imi tremura mana si nici pana azi nu stiu explicatia.
Uneori patesc si eu acest sentiment de neliniste si incep sa tremur, poate ai niste intamplari stresante si cand iti aduci aminte incepi sa tremuri? Asta e opinia mea.
Dar eu iti recomand sa consulti un psiholog profesional, de exemplu eu o am pe mama mea care e psiholog scolar si ea m-a ajutat cu multe, chiar si aceste cazuri de neliniste si tremur. Pacat ca ea nu a fost acum linga mine sa raspundem ambii la intrebare, poate te ajuta cu ceva.
Eu inteleg ce simti si iti doresc sa fii puternic si sa faci fata in momentele dificile din viata!
Seara buna si toate cele bune!
Woow, ce buna a fost. Daca nu ai o viata si stai pe TPU sa faci glume te rog frumos macar evita intrebarile de genul.Nu cred ca ai vrea sa stii cum se simte sa te trezesti noaptea, sa simti ca nu poti respira, venele sa ti se vada pe toata fruntea si sa incepi sa tremuri, tresari etc.Cred ca ar trebui sa se dea o lege prin care oamenii de genul sa nu aibe dreptul sa iasa din casa si sa ia vreun contact cu lumea din exterior?
Mai lasa redbul-ul, drogurile, etnobotanicele, bautura si uitatul la filme ''sf''.