| tadina125 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns repede, mi-a intrat o gaza in ureche si cred ca a murit, mama mi-a zis sa bag un betisor si am bagat-o mai adanc cred, ce pot sa fac repede. Intreband acum serios poate putrtezi si sa SE DEZINTREGREZE?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Incearca sa introduci un jet de apa cu presiune mica, daca nu ar trebui sa mergi la medicul orolog pentru a-ti face o procedura asemanatoare aceleia pentru dopul de ceara. O simti in ureche sau te jeneaza? Poate doar ti-ai impins ceara din pricina betisorului si de aceea simti un discomfort.

| tadina125 explică (pentru Deliiiia):

Nu se misca acum 30 de min si inca nu a iesit, mi-am dat si cu ceai de musetel, e o gaza mica dar totusi mi-e frica, bine ca nu are ac

| Deliiiia a răspuns (pentru tadina125):

O mai simti? Poate cand te-ai dat cu ceai sau cu betisor a cazut in canalul care face legatura cu gura(Trompa lui Eustachio) si atunci ar fi in regula. Daca chiar tii sa nu consulti medicul, pti incerca niste picaturi de ureche menite pentru a o desfunde atunci cand este infundata din cauza mucozitatiilor, presupun ca ar dezintegra in mare parte musculita. Picaturile se numesc OTOCALM, costa in jur de 8 lei si se gasesc la farmacie.

Nu e choiar o musca e cv ffffff mic, dar inca o mai simt acolo

| Deliiiia a răspuns (pentru tadina125):

Poate nu simti musca, ci doar ceara pe care ti-ai impins-o folosind betisorul. Daca maine mergi la medic, nu cred ca vor aparea complicatii peste noapte.

Taicamiu a gasit o gaza prin casa insa eu inca mai simt cv in ureche, mai vedem maine

| LiviuStefan a răspuns:

Incearca sa o scoti cu apa oxigenata si cu o pompita.Ca la dopuri.Dar tot trebuie sa te duci la medic. Doar iti lasa acolo oua sau bacterii?

| tadina125 explică (pentru LiviuStefan):

Am ince3rcat maine ma duc la doctor nu mai stau, doar nu-s proasta

| LiviuStefan a răspuns (pentru tadina125):

Nu am zis ca esti.Insanatosire grabnica!

| tadina125 explică (pentru LiviuStefan):

Nu am inteles am zis eu asa, mersi mult

| Emmett a răspuns:

MERGI LA DOCTOR! Nu baga betisorul in ureche poate o impingi mai spre interior!