| HeloKity a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent. Acum 15 min, m-am ridicat din pat si mi a venit ameteala rau si dintr-o data m am trezit in alta camera pe jos dadeam din maini si din picioare incercand sa ma ridic. Apoi m am ridicat, m-am uitat la ceas si iar am lesinat dar nici nu stiu cum, fiindca mi-am pierdut cunostiinta. Ce poate fi? am 17 ani sunt fata si momentan nu pot sa ma duc la medic fiindca n-am cu cine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Peaches a răspuns:

Pot fi mai multe cauze dar nu e prea bine sa ne dam noi parerea. Cel mai bine este sa mergi la medicul de familie. Anunta-ti parintii, anunta-ti dirigintele, cheama o colega/vecina care sa te insoteasca. Deocamdata bea apa si ia o lingurita de zahar.