| scx a întrebat:

Am nevoie de un sfat. In urma cu vreo luna am avut diaree vreo 3-4 zile. De atunci insa continui sa ma duc la toaleta de vreo 3-4 ori pe zi,in general dupa ce mananc, si nu stiu de ce. Tin sa preciez ca eu mananc de vreo 5 ori pe zi pentru ca fac sala. Ceva mi-ati recomanda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Incearca sa iei debridat si un probiotic timp de 1-2 saptamani. Daca nu apare nicio ameliorare adreseaza-te unui medic gastroenterolog.
http://www.i-medic.ro/......-medicului

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poti bea ceai de menta, dar ar fi interesant sa cercetezi cauza acestei diaree..consuma ceai de menta, daca nu iti trece, te poti adresa medicului de familie. poti manca branzeturi, care strange la stomac... orez fiert dar fara sare.
O seara bunahappy

| Varzan_Claudiu_1991 a răspuns:

Deci ce stiam eu dupa diaree, sa maninc orez si numai deintraste grose nu supa etc daca ma intelegi! Bafta