Am nevoie de un sfatsad trebuie sa imi scot amigdalitele si imi este foarte frica...ma anesteziaza? o sa ma doara? va rog spuneti-mi cei care ati trecut prin asta va rog...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Boala se numeste amigdalita si tu iti scoti A.M.I.G.D.A.L.E.L.E., nu "amigdalitele".

Abh
| Abh a răspuns:

Da, te anesteziaza, de obicei se face anestezie generala, asa ca nu vei simti nimic in timpul operatiei. Dupa ce te trezesti, vei simti o mica jena in gat, insa ti se vor administra calmante. Sanatate si curaj!

| roZatoare a răspuns:

Cand aveam vreo 6 ani (acum am 13) am trecut si eu printre-o operatie de amigdalita la inceput cand esti in sala de operatii te anesteziaza, deci in timpul operatiei nu simti nimic, insa dupa operatie o sa te doara, nu o sa poti manca sau vorbi fara sa te doara, nu-ti face griji durerea dispare in cam 2-3 zile. Ai grija ca de exemplu la mine a existat o complicatie si noaptea m-am trezit vomitand sange.

| Mashiro a răspuns:

O sa simti o intepatura de tantar