| AdinaM12 a întrebat:

Am nevoie de un sfat urgent.Deci am o secreție vaginală mai ciudată,adică brânzoasa, nu miroase urat dar mă doare burta rău de când am.Stiu ca nu e bine,dar ce pot face sa nu am? Care ar fi posibile cauze? Si nu,nu pot merge la ginecolog și nu pot zice cuiva,doar ca sunt speriată,vreau un tratament ceva fără ginecolog,nu am posibilitatea sa merg.Tin sa menționez ca sunt virgină,dacă contează.Am nevoie de răspunsuri fără ginecolog, va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deoarece ai mentionat ca esti virgina (deci nu ai avut sex niciodata), secretia respectiva poate fii CANDIDA ALBICANIS si este declansata chiar de niste doze de antibiotic, pe care le-ai luat recent.

Recomand sa consumi zilnic probiotice naturale, precum: chefir, varza murata, muraturi doar in saramura (nu otet) mancate zilnic.

Zaharul si produsele care contin zaharuul trebuie eliminat complet, deaorece zaharul hraneste candidia, facand-o sa se multiplice mult.

Vulva si poponetul spala zilnic cu apa calda si bicarbonat de sodiu (dizolvi 2 linguri de bicarbonat in 5 litri de apa calduta).

| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu ai posibiliatea sa mergi? Si de ce nu vorbesti cu un adult, preferabil cu mama ta despre asta?

Daca tu vrei remedii naturiste sa stii ca nu le vei gasi.In locul tau as lasa temerile nejustificate deoparte, mai ales daca sustii ca nu ti-ai inceput viata sexuala, alegand sa merg la medic.

| Adelina4679 a răspuns:

Posibil sa ai un dezechilibru al ph-ului vaginal. Ai urmat recent vreun tratament cu antibiotice?

| AdinaM12 explică (pentru Adelina4679):

Da,am făcut o injecție acum ceva timp, de atunci apare