| Lola200228 a întrebat:

Am nevoie mare de ajutor.
De 2 zile inima imi bate tare si respir greu. Am fost la un doctor unde mi-a luat tensiunea, pulsul si bătăile inimii. Au iesit cam mari pentru vârsta mea (16) ani.
A zis sa merg sa imi fac analize de tiroida pentru ca e posibil sa am ceva cu ea.
Plus ca imi amortesc mâinile si picioarele dar după isi revin.
Intrebarea e...voi aveti probleme cu tiroida? Ati avut palpitatii inainte sa aflați?
Cum ati tratat palpitatile?
Am nevoie de un raspuns urgent sunt stresata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai fost la doctor de ce mai intrebi aici?

| RAY a răspuns:

Poate fi semn de diabet, un ecocardiac si test de efort, analize de sange, glicemia

| Peridava a răspuns:

De vina poate fi si caldura dupa perioada prea lunga de ploi care a fost. Ai transpirat mult? Asta poate fi cauza amortelilor, pentru ca prin transpiratie ai pierdut si saruri. Nu te stresa, ca-ti ies si mai rau analizele. Mergi si fa-ti toate analizele care ti se recomanda.