Acupunctura este o escrocherie medicala maoista (Mao n-avea bani pentru medicamente si anestetice pe tipic occidental, asa ca le-a zis chinezilor ca daca se plang ca acupunctura nu functioneaza vor fi trimisi la lagarul de reeducare, drept contrarevolutionari).
Depresia se trateaza la psihiatru.
Poti cere trimitere medicului tau de familie, deoarece este gratuit daca esti asigurata, inclusiv sedintele de psihoterapie, daca medicul respectiv le face.
Multa sanatate!
Depresia clinică se tratează la psihiatru. Cere trimitere de la medicul de familie.
Când depresia e secera la psihiatru se tratează cel mai eficient când psihoterapia nu ajuta,după un timp o sa ajungi și la ideatii de sinucidere,te vei izola de oameni, psihologul nu poate trata o depresie clinica la fel cum o fac antidepresivele. E greu sa scapi de depresie și cu psiholog și cu psihiatru,depinde de gena ta,dacă ești sau nu vulnerabilă,daca ești vulnerabilă așa o să trăiești întreaga viața cu bune și cu rele nu o sa scapi complet de ea. Încearcă și ce a spus userul @superfata,am auzit și eu că are multe beneficii acupunctura. In general depresia trebuie tratata repede când se resimt simptomele,când e tardiv e foarte greu sa scapi de ea indiferent la câți medici și duhovnici te duci. Sunt oameni care scapă de depresie și sunt oameni care lupta cu așa ceva ani grei sau întreaga viața, deci, depinde de genetica ta și de mediul in care te afli daca are consecinte pozitive sau mai puțin pozitive, și acest aspect contează foarte mult.
La psihiatru poți merge cu trimitere de la medicul de familie, la psiholog nu se poate.
Nu mai ies din casa de cateva luni, doar la munca ma duceam si de azi nici acolo nu mai pot ca am atacuri de panica. multumesc pentru raspuns
Încearcă la psihiatru cu tratament antidepresiv și anxilotic, daca lasi așa să treacă de la sine nu trece se agravează într-un mod uluitor și câteodată ireversibil când devin cronice afecțiunile.
Tu faci ce vrei, rușine nu ar trebui sa îți fie că te duci la psihiatru, daca ți rusine du-te la unul care sa nu fie la tine in zona. Îți doresc multa sănătate și să învingi aceste probleme
Din păcate, ședințele de psihoterapie, nu sunt suportate de casa de asigurări de sănătate.
Acum, sa îți spun experienta proprie;
...am trecut prin astfel de stări când a murit mama mea.
Îți pot spune ce a funcționat la mine și m- a făcut ca noua;
... căutările de pe net, m- au trimis către medicina alternativa. Asa ca, am găsit un cabinet de acupuncuta unde am și apelat pentru 10 ședințe. A fost salvarea mea din greul ce cazusem în urma pierderii mamei.
La finalul ședințelor, eram omul de alta data.
Asa ca, ti- as putea recomanda sa încerci aceste ședințe. La mine a funcționat și nu sunt atât de scumpe ca cele de psihologie.
Frunte sus, va fi bine!
Putere și încredere și susținerea celor din jur te va ajuta sa treci cu bine.
Ieși, fa un sport, sa ceva, orice. Citește ce îți place, îți va lua gândul de la ce te apasă...
... călătorește oriunde...
Fii cu putere și credința în Dumnezeu!
Succes în drumul tău spre vindecare!
anonim_4396 întreabă: