Deci tu de aproape o luna te chinui cu asta, eu iti recomand sa schimbi medicul sau sa mergi iar la el sa-l intrebi de ce te simti asa, magneB6 ala este supliment alimentar, Magneziu, este bun pe caldurile astea sa fie luat si daca nu ai nimic, pe cand despre gluconatul de calciu nu stiu nimic, incearca sa mananci sanatos, consuma legume, fructe, lactate, oua si mai putina carne, evita orice inseamna dulciuri, fast food, racoritoare si bauturi alcoolice pana-ti revii, o alimentatie sanatoasa este foarte importanta atunci cand esti pus la pamant de ceva
Alt lucru, incearca sa gandesti pozitiv, pe cale psihologica te poti 'vindeca', incearca sa te relaxezi, te pui intr-o pozitie cat mai confortabila inchizi ochii si te gandesti ca totul este in regula si ca te simti bine, incearca sa-ti pacalesti organismul ca totul este in regula, metoda asta merge pe moment dar trebuie sa experimentezi, din prima s-ar putea sa fie mai greu, eu am reusit sa ma inviorez dupa o noapte nedormita, in 20 de minute de 'meditare' am ajuns sa fiu aproape fresh!
De fapt, toata isteria ta amplifica starea asta de ameteala si confuzie! ia magne B6 si intr-o saptamana o sa fii mai bine.
Suplimentele astea nu functioneaza peste noapte, mai ales daca ai un deficit mare in corp si trebuie sa iei macar 2 luni, zi de zi, ca sa suplimentezi lipsa.
Nu te mai stersa ca nu-i nimic grav la tine, ni se intampla tuturor asta, la un moment dat in viata, nu o sa mori dintr-un lucru atat de minor!
Salut, niste analize de sange ti-ar prinde bine, poate ti-a scazut fierul si esti anemic.