| R100 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutorul vostru, again... Merg de mult timp cu rolele dar aseara am avut ghinionul sa ma impiedic si m-am julit destul de urat pe tot genunchiul. Vineri plec la mare, si as vrea daca nu cer imposibilul sa se duca pana atunci :-(. Cine ma poate ajuta cu un sfat, raman datoare pe viata :-)). Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Drax a răspuns:

Păi întâi, dezinfectează rana, apoi las`o puţin sa stea la aer, să se facă o cojiţa pe ea, apoi foloseşte Baneocin. E o pudră eficientă, am folosit`o şi eu de multe ori şi chiar dă rezultate. Sper că ţi-am fost de ajutor. O zi bună în continuare!

4 răspunsuri:
| jojo_2491 a răspuns:

Da-te cu baneocin crema, e foarte buna si cicatrizeaza repede.nu garantez ca iti va trece de tot.

| anaservic a răspuns:

Fa cum au spus cei de mai sus, si cand ajungi la mare stai vreo ora in apa cu el si pana seara nu vei mai avea nimic!

| Adry_1174 a răspuns:

Incearca betadine este o solutie cutanata

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pune Betadină și după 2-3 zile aplici o cremă cu efect cicatrizant.
Pa, pa.