| MDGR a întrebat:

AM NEVOIE URGENT DE UN SFAT.
De cateva lungi incerc sa slbesc super mult si na am slabit pana la un moment dat si nu vreau sa ma opresc, mananc doar chestii sanatoase gen: iaurt 0, 1 % grasime, omleta din albus fara ulei si sare, fulgi de ovaz, etc de genu si fac super mult sport zilbic.. Ideeae ca arat ok doar ca anul trecut am fost mult mai slaba in vara si nu stiu ce am facut ca sa ajung iar asa. Cred ca e de la faptul ca mancam doar lubenita, inghetata si orez sinpli fiert. Da nu-a siguraaa. Ce dfat imi dati? Cum sa scap de burta? Fac abdomene, multe exercitii. Ce sa mananc ce sa nu. Sunt fata 16 ani 62 kg, 1, 73

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Trebuie sa iti schimbi stilul de viata nu trebuie sa te fortezi sa mananci putin pentru ca aceste tipuri de regim nu dau rezultate decat pe perioade scurte.
Sportul este cheia ceea ce mananci pana acum e super ok.
Consuma multe proteine si uleiuri esentiale pe care le găsești in carnr de pui peste fructe de mare legume etc.
Totul in combinatie cu un program de sport cardio.happy
Succes

1 răspuns:
| Alexandruuu88 a răspuns:

Ai nevoie de alimente care sa accelereze metabolismul...consuma ananas, gref. Ceaiul negru/verde e destul de bun, dar trebuie sa faci miscare...