Acneea este cea mai comună afecţiune cronică a pielii, care se caracterizează prin inflamarea glandelor sebacee şi a foliculilor piloşi. Potrivit studiilor, aproximativ 6 din 10 tineri cu vârsta cuprinsă între 12-14 ani suferă de acnee, iar acneea devine o afecţiune tot mai jenantă odată ce tinerii încep să se preocupe de aspectul lor.
Cea mai frecventă formă de acnee este cea juvenilă, care afectează aproximativ 80% dintre adolescenţi. Alte forme de acnee sunt acneea rozacee ce se observă mai ales la femeile care au trecut de vârsta de 40 ani, iar acneea neonatala care afectează nou-născutul, însă nu durează mai mult de câteva luni.
Tratarea acneei trebuie luată în serios şi trebuie făcută ţinând cont de sfatul specilaiştilor. Pentru a afla mai întâi cauza care a provocat boala şi apoi face toate demersurile pentru a o şi trata, deoarece se spune "acneea netratată poţi să o ai toată viaţa". "Puţine sunt cazurile în care acneea se vindecă de la sine şi comparativ cazurile de acneea tratată şi vindecată sunt mai puţine decât cazurile cu acnee tratată şi nevindecată. Din punt de vedere medical acneea poate fi considerată vindecată doar după 2 ani de tratament. Tratamentul începe cu o investigaţie completă, ceea ce înseamnă un set de analize medicale, endocrnologice, recoltarea din pustule, exudate nazale, după care urmează tratamentele cosmetice personalizate, specifice fiecărui caz în parte. Fiecare pacient trebuie să facă o diagnosticare a feţei, după care i se explică de ce tratamentul poate dura atâţia ani, fiind vorba în primul rând despre schimbarea stilului de viaţă şi mai apoi de tratamentele cosmetice personalizate. Durata primei investigaţii cu primirea rezultatului durează o lună şi jumătate. La o boală ca acneea care odată instalată poate rămâne zeci de ani pe faţă sau corp, trebuie luat în considerare timpul de când o avem. Nu există tratament minune, iar dacă există acneea revine.
Acneea se poate vindeca prin produse naturale, din gama Magiray, produse 100% naturale: frunze de akai, aloe vera, gel de Malva, cafea, cruşin de mare, extract de goji, antibiotic natural din plante tocate şi pire natural din fructe: kiwi, sabra (fruct de cactus), portocale, alge marine, rodie, caise.
Astfel, pacentul trebuie să ţină cont de partea medicală a tratamentului, apoi de cea dermatcosmetică, pentru că scopul este ca atunci când se va termina tratamentul, acneea va fi complet vindecată, iar urmele lăsate de aceasta practic să nu mai existe
Scuze! Am vrut să ajut! Dece eşti aşa supărăcioasă? Nu face bine la ten! Să fii iubită la maxim!
Eu zic sa incerci(in caz ca n-ai incercat)crema cu extract de melc de la Herbagen, eu asta folosesc de mult timp
La dermatolog, clar! iti dau un sfat bun-fa un ceai de ceai verde, inmoaie un prosop in ceaiul fierbinte...(well, dupa ce il lasi un pic) si aplici prosopul pe fata...e foarte bun, curata tenul. dar du-te la dermatolog!
Mergi la dermatolog, nu stiu cat costa. uite niste creme pe care le-am folosit si au dat roade:Zynerit.era, acnesol si crema de la Uriage sunt eficiente.Nivea visage young clean deeper, am folosit, folosesc si voi folosi:X... e ft buna, recomand.Clarisil este pentru orice tip de ten.Skinoren(Este o crema pentru cosuri o poti gasi si in farmacie, cand am cumparat eu costa vreo 20 lei) este super, eu zic sa le incerci pentru ca sunt foarte bune, acum nu mai am nimic pe fata. succes :*
iulia_6002 întreabă:
Yosifica întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: