| AlexandraM776 a întrebat:

Am nevoie urgenta de sfaturi! Va rog sa aveti rabdare cu cititul, evident daca vreti! Am ajuns sa plang in fiecare zi! Simt ca sunt terminata din punct de vedere psihic! Am fost stresata din cauza scolii si a bacului, si alte probleme de natura financiara etc... Dar in acelasi timp au venit in vacanta la tara niste rude care au doi copii, iar cu fata mai mare e nevoie sa stau mai mereu. Chiar imi place sa stau cu ea, dar avand in vedere ca ea e mica (are 3 ani) si vrea sa se joace cu ceilalti copii, eu am teama ca se poate lovi, dar de multe ori ajung sa ridic tonul (sunt foarte temperamentala) si mi se tot reproseaza asta, desi eu indiferent ce fac, nu pot sa ma controlez. Si plus ca am o matusa care gaseste sa imi reproseze ceva mie sau mamei indiferent de felul in care ma comport, si face asta aproape zilnic. Mam saturaat de viata asta in care eu fac bine pentru cineva si meritele mele nu sunt recunoscute! Am impresia ca nimeni nu vrea sa ma inteleaga. Singura cu care pot vorbi despre asta este mama, si totusi nu pot vorbi chiar mereu deoarece are si ea problemele ei. Simt ca daca nu fac ceva voi ajunge sa o iau razna! Deja am o ruda care e pe cale sa ajunga complet in starea de dementa, si nu vreau sa ajung ca ea! Va rog sa nu imi recomandati psiholog deoarece nu am situatia financiara destul de buna astfel incat sa pot da banii asa la psiholog! Please help!crying(( Vreau sa revin la vechea mea stare in care radeam mai mereu si mai faceam cate o gluma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| SuspendatInPark a răspuns:

Mda, esti panicoasa si probabil faci din tantar armasar.Din moment ce lor li se rupe de odrasla lor, eu chiar ca nu te inteleg.
Relaaaaax, viata-i frumoasa, daca e sa se intample ceva rau poti trece usor peste.
Daca tu crezi ca ai nevoie de un psiholog, poti apela la unul in timpul studiilor, atunci ai asistenta gratuita.