Greutatea mea variaza intre 49 si 50 de kilograme. Si am aceeasi inaltime ca tine si sunt multumita de cum arat. Nu am corpul perfect dar mie imi place.
Fa jogging de 3 ori pe zi cate 10 min de 4 ori pe saptamana sau mai mult si papa sanatos. ( supe de pui, salata, piept de pui fiert/la gratar, cereale fara zahar ( nu mai mult de 30 grame ), bea lapte, mananca legume etc. Nu manca mai mult de 2 fructe pe zi ca au zahar.Nu bea sucuri, nu manca fainoase/fast food sau dulciuri.
Pentru a slabi in zona picioarelor ajuta alergatul(20-30 de minute/zi cu viteza media). E posibil sa nu obtii rezultatele dorite in doar 3 saptamani(depinde, desigur si de cat de mult iti doresti sa slabesti), dar daca te tii de alergat, vei obtine in cele din urma rezultatele dorite. Din punct de vedere al alimentatie, nu e nevoie decat sa Elimini pe cat posibil din aceasta produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.Succes.
Pai la doctor cu tine ce e asa greu nu mai cere sfaturi medicale de la adolescenti sti ca nu pot sa iti ofere doar raspunsuri care poate nu au nici o legatura cu tine acestea sunt lucruri serioasae. du-te la doctor! 1
Invata sa mananci sanatos si vei putea remedia situatia. Intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si mai citeste despre nutritie
fuckbbi întreabă:
LarisaChe07 întreabă: