| Alexrdc a întrebat:

Am nevralgie intercostală stânga, va rog ajuta-ti-mă trăiesc în coșmar am o lună de zile de când nu mi trece, ce sa fac,s-a agravat situația mă doare toată partea stângă a spatelui și durerea se duce in inima, picioare, mâini, simt amorțeli! Va rog spune-ți mi cum sa fac sa scap!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Pana ajungeți la doctor, aulin, diclofenac supozitoare și va frecați cu spirt pe spate în zona dureroasa.
Sănătate,

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Piafen pastile dar numai pe baza de reteta se elibereaza, mergi la medicul de familie sa te consulte, si sa iti dea reteta de piafen pastile.Iei o pastila dimineata si in 30 minute te lasa durerea

| Standt a răspuns:

Esti inconstient! De o luna de zile stai asa? Mergi la medic.
Lasa tratamentele de pe TPU, ca mai rau iti fac.

| Violleta2022 a răspuns:

Fa exercitii si intinde-ti spatele, rasuceste-l si uite asa se destind muschii care s-au incordat, scapand de durere.
Totul se rezolva cu miscare si exercitiu fizic INTENS, toate amortelile din corp si starea asta incremenita sunt din cauza sedentarismului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deblocheaza mesajele private si iti pot explica.

| everything29 a răspuns:

Sesiune de Regresie.