| ana_7460 a întrebat:

Am niste cosuri pe fata nu foarte multe dar ma deranjeaza enorm de mult cum as putea sa scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Poi daca esti la pubertate nu prea ai ce sa le faci! demacheaza'te in fiecare seara, foloseste creme speciale pentru cosuri, si i'ati un fond de ten calmant(pentru ten cu probleme)Nu te panica, cu timpul vor trece!

| DenissaDeea a răspuns:

Poti folosi o crema pentru cosuri curativa naturista, si nu mai reapar din nou, avand si un mare efect de curatirea tenului de impuritatile mai putin vizibile ale epidermei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Se găsesc la farmacie o gamă variată de produse cu rol de combatere și prevenire a coșurilor.
Mergi și cere și la Plafar, se găsește și acolo.
Pa, pa.

| mioara a răspuns:

Crema de galbenele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 17 ani si ma dau cu ceva de la framacie, se numeste "zineryt". Este foarte bun, numai ca se usuca putin pielea.Eu ma dau seara, iar inainte sa aplic lotiunea ma spal cu sapun"dove", iar dimineata ma spal din nou cu sapun, pentru ca se usuca pielea.Acum nu mai am niciun cos pe fata.insa inca tratez fata sa nu-mi mai apara.Acum ma dau cu aloe pe, este foarte bun deoarece previne aparitia cosurilor. Poti sa incerci si tu. Dupa ce iti trec cosurile de la "zineryt" te speli in contiunuarie cu acest sapun "dove"si te dai cu aloe.
sper sa fii fost de ajutor

| Ionut19 a răspuns:

Cosurile sunt foarte suparatoare dar poti scapa de ele. Eu am dat intamplator de un site care m-a ajutat foarte mult. Cine vrea poate gasi linkul la adresa http://www.derminax.ro/tratamente-pentru-acnee-cosuri-sub-piele

Întrebări similare