| YumiSukinanda a întrebat:

Am niste cosuri pe fata si am strans unul si mi s-a facut semn si tot n-am scapat de el. ce pot face sa scap de tampeniile astea? funda!+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Buna! Probabil esti in perioada de crestere si dezvoltare si e absolut normal sa-ti apara cosuri. Ar trebui sa te dai cu crema aloe vera si cu spirt unde deja le-ai strans.

| Remus82 a răspuns:

Nu ti le mai strange ca faci rau.Lasa'le sa se usuce singure.Niste sfaturi aici
http://www.i-medic.ro/articole/7-sfaturi-practice-pentru-preveni-cosurile

| corny04 a răspuns:

Pai si mie (de fapt...cine nu are in viata lui cosuri p fata) imi mai apar. Eu de pilda folosesc un produs de la oriflame numit "tea tree" tot pe baza de aloe vera. E destul de bun si nu foarte scump.Eu ma impac foarte bine cu el happy Funda? big grin

| Sn1p3r a răspuns:

Iti recomand sa te duci la un medic dermatolog.Acesta iti va da o reteta.Nu lua tot felul de creme aiurea ca nu te ajuta si mai si cheltui bani.Dar du-te cat mai repede, deoarece cu cat stai mai mult cu atat mai rau.Si majoritatea dermatologilor recomanda zineritul, dar el nu se foloseste asa dupa ureche.Fratelui meu i-a dat un tratament pe o perioada de 6 saptamani care include zinerit, antibiotice foarte puternice si inca un medicament pentru stomac.Bafta!

| clausialin a răspuns:

Cumpara zynerit, este foarte bun, il gasesti la farmacie. Cauta pe google despre el si vei vedea si parerile altor fete care l-au folosit...pop... fundita big grin

| 10Cty a răspuns:

Evita sa le spargi, deoarece iti raman semne si ti se fac si mai multe. Foloseste in fiecare seara dupa ce te speri o crema pentru. cosuri de la farmacie:*!

| EuZina a răspuns:

Mibazon.Gasesti la fartmaciile veterinare.Este f buna

| AnneMarieeeee a răspuns:

Igiiena personala este foarte importanta! Ai face bine sa nu folosesti fond de ten/pudra sau alte lucruri de genu! Spalate pe fata cat mai des...si ai sa vezi ca totul va fi ok! Sper sa fi multumit/a de rezultat!