| BlaBla_1772 a întrebat:

Am niste cosuri pe piept si spate, am 18 ani sunt baiat, am inteles de pe aici de crema cu galbenele, chiar ajuta la ceva? folosesc si Zineryt dar dupa ce transpir la fotbal si altele pare ca nu s-a schimbat nimic, ma puteti ajuta, nu as vrea la dermatolog decat in ultima instanta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Chris a răspuns:

Igiena corporala este foarte importanta, mai mult decat esentiala. Dupa fiecare meci de fotbal, fa dus. De fapt, e bine sa faci dus zilnic. In plus, exista sapunuri dermatologice foarte bune. Crema de galbenele e buna, de asemenea. Multa sanatate!

1 răspuns:
| BlaBla_1772 explică:

Ms mult, igiena e pe primul loc mereu, sper ca nu dau de inteles ca asta imi lipseste dar chiar nu stiu dc au aparut, probabil de la alimentatie, de ceva timp am renuntat la sucuri dulciuri doar la ocaziii si snacksuri, sper ca medicina o sa-si faca treaba happy, mersi mult criss ai fundita magica pentru ajutor happy