anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste crampe FOARTE DUREROASE cam 20 pe zi, sau chiar mai mult. Doar azi m-au apucat 2 pe strada, iar in rest la scoala. De ieri au inceput crampele, nu am avut nici macar una inainte sa inceapa ieri. Ma doare cam 10 secunde, apoi dispare, in zona de sub buric. Este ca si cum cineva imi strange intestinele, iar spre final imi mai da si un pumn. Tot de ieri, am inceput sa am o scurgere maro spre galben. Dar putina. Inca nu mi-a venit ciclul. E aproape sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie maine si sa-ti dea trimitere la spital. Urgent!

| OaieBlonda a răspuns (pentru Salontanul):

Ce este asa grav? am doar niste crampe.

| Pendek a răspuns (pentru OaieBlonda):

Nu conteaza ai zis ca ai scurgeri si nu esti in perioada aia deci nu-i ok.

| OaieBlonda a răspuns (pentru Pendek):

Am scurgere vaginala de 3 ani. este foarte normal, Esti baiat, nu? laughing Scurgerea are culoare alba spre galben si se INAMPLA CONSTANT LA FEMEI. Exista si tampoane pentru scurgeri zilnice. O prietena de a mea a avut o scurgere maro, cum am eu si in 2 luni de atunci i-a venit ciclu. I-am spus si lui mama si a zis ca asa a avut si ea, dureri, adica crampe si scurgere, iar peste foarte putin timp, maxim o luna i-a venit ciclul. Nu e nimic anormal, pubertatea la fete, e nasoala laughing

| OaieBlonda a răspuns (pentru OaieBlonda):

Intampla*

| Salontanul a răspuns (pentru OaieBlonda):

Nu poti sa stii ce ai pana nu-ti faci analize. Eu am avut niste dureri usoare in partea dreapta. Nu le-am bagat in seama nici eu si nici medicul de familie. Am facut apendicita, apoi peritonita si apoi septicemie. Din septicemie se moare. Numai 10% scapa. Eu am avut noroc si am scapat dar am, in curs de 4 ani, 5 operatii si ma mai asteapta una daca nu se vindeca ceva.

| OaieBlonda a răspuns (pentru Salontanul):

Am facut analize acum un an, nu am nici o problema. Apendicita e imposibil sa am, pentru ca se ia din gena in gena. Din familia mea, nu a avut nimeni. Nici macar bunicii sau strabunicii. Plus ca pe mine nu ma doare in partea drepta, ma doare sub burta. Azi nu prea am mai avut crampe, cred ca am avut 3 dar nu au fost dureroase.

| Salontanul a răspuns (pentru OaieBlonda):

Eu iti dadeam exemplul meu cu apendicita. Nu am zis ca ai tu apendicita. Deci trebuie sa mergi la medic pentru a nu avea urmari. Eu am avut urmari.
Si sa stii ca nici stramosii mei n-au avut apendicele inflamat. Eu sunt singurul. Se banuieste ca ar fi o si boala genetica dar ea se datoreaza, in principal, obstructiei canalului de intrare in apendic cu anumite resturi de mancare. Nu te duci este treaba ta. Eu ti-am dat un sfat cu experienta omului mai in varsta. Nu vreau ca tinerii sa treaca prin ce am trecut eu. Dar se pare ca este inutil. Tinerii nu doresc sa invete.

| precious30 a răspuns:

Un raspuns bun ti-l poate da un medic si asta cat mai repede deoarece situatia se poate agrava.

| Pendek a răspuns:

Du-te mai repede la spital ca n-am mai auzit asa ceva mai bine dormi si te duci maine dimineata.

| OaieBlonda a răspuns (pentru Pendek):

Am cam exagerat cand am spus ca sunt ''foarte dureroase''. sunt niste crampe, o prietena de a mea a avut la fel si dupa 2 saptamani i-a venit prima menstruatie. nu e nimic grav laughing