Te speli, te speli, te speli. Si de 5 ori pe zi daca e cazul. Si ceva creme local. Galbenele sau ulei de cocos. Si eu cam am problema asta vara asta, doar ca nu ma scarpin si o tratez cu seriozitate, asa ca deranjul e minim.
Te-ai sesizat cam tarziu, nu crezi? Nu mai sta pe scaun mai mult de o ora la rand. Spala-te la fund de cate ori iesi afara, si deasemeni seara la culcare, cu sapun Babycare de la Nivea. Fereste-te de constipatie si diaree.
Apa calda si sapunul dupa fiecare defecatie si schimbat chilotul macar de 2 ori pe zi.
Nu te lua dupa cei de mai sus. Asta nu trece cu apa si sapun. Mergi la medicul de familie care iti va da trimitere la dermatolog. Sa te speli pe fund cu apa si sapun inainte de a merge la doctor.
Tare, bine că i ai amintit sa se spele la fund inainte de vizita la medic, poate "uita" sa se spele si il consulta doctora cu c@catul in fund Bravo.
Scarpinatul este dovada unei igene precare. Asa ca nu m-ar mira sa se duca nespalat. Multi nu stiu asta. Am aflat chiar de la medici. Poate ca o spui cu ironie dar asta-i adevarul.
AndreiR003 întreabă:
Carmen133 întreabă: