| David63 a întrebat:

Am niște mâncărimi insuportabile de anus și am și răni pe pielea anusului.
În general am mâncărimi de piele dar azi chiar am avut probleme de mâncărime la anus

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cumpără Procto-Glyvenol de la farmacie. Cremă și supozitoare.
Dacă ai posibilități financiare cumpără Cicatridina (unguent și supozitoare) și mergi la un medic proctolog - nu te juca. Pe căldurile astea problema se poarte agrava.

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil hemoroizi!
Mergi la farmacie si cere un unguent Hemorzon, apoi mergi acasa, te speli bine la poponet cu apa si sapun, te stergi cu un prosop curat si uscat si aplici unguentul de hemoroizi.
Iti recomand cu tarie sa-ti schimbi dieta de mancare, fiindca ceea ce mananci acum este nesanatos, daca ti-a produs hemoroizi exteni si probabil ai si interni, daca inca nu sangereaza.

| Cipi1212 a răspuns:

După mine cred că: ai hemoroizi sau fisuri anale sau infecție sau nu ai o igienă corespunzătoare.