| angel_5676 a întrebat:

Am niste negi marisori pe genunchi.cum sa scap de ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Am, avut si eu unul pe genunchi care parca inflorise, si toti ciorapii mi-se rupeau in genunchi.Am fost la dermatologie si mi-l-a ars electric de s-a facut o gaura in genunchi.La vremea respectiva(aveam 17 ani)aparatele nu erau cine stie ce performante si m-a curentat teribil. Dar negul n-a mai aparut in veci! Acuma se distrug cu nitrat de argint. Uite niste metode naturiste la indemana:
http://www.egirl.ro/Tratamente-naturiste-impotriva-negilor,a2944.html

| tyana a răspuns:

Verolit este o solutie buna contra negilor.Se gaseste in farmacie.

| Sofffie a răspuns:

Hai sa-ti zic o chestie care a fost testata si chiar merge... razi o lamaie(numai coaja) intr-un pahar sau ceva si pui otet(otet) peste pana o acopera o lasi cam doua zile la temperatura camerei si apoi iti faci un pansament sau ceva pe care ti-l pui pe neg dupa ce l-ai udat cu potiunea asta care rezulta. sa nu pui prea mult otet totusi pentru ca o sa-ti arda si pielea. happy Leacuri babesti.

SAu poti merge la doctor.

| alynutza99 a răspuns:

Te duci a doctor si folosesti crema recomandata 2 saptamani, daca nu merge ii spui doctorului si faci si un consult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi te duci la medic si tii arde.

| dany_7259 a răspuns:

Pai cumpara-ti de la farmacie ...crio-pharma...si eu am avut si a scapat in cate va saptamani