Ai o infectie, posibil cu Candida sau cu Trichomonas. Trebuie neaparat sa te duci la ginecolog pentru a stabili exact cauza infectiei si tratamentul. Consecintele unt: boala inflamatorie pelvina, infertilitate, infectie cronica, aproape imposibil de vindecat.
Pentru a se vedea care este cauza pentru care ti-a aparut scurgea vaginala, este necesar sa faci imediat un consult ginicologic, pentru a ti se recolta un frotiu din scurgerea vaginala respectiva, pentru a se spune unor analize de specialitate, din care va rezulta cauza acestei infectii, medicul urmand a-ti da un tratament adecvat care sa te vindece. Eu nu am auzit de existenta unor viermisori in scurgerea vaginala, insa ea ar putea sa apara in scaun, daca ai cumva oxiuri, ori alt fel de viermi intestinali si se pare ca nu ai folosit, in mod corespunzator stergerea anusului dupa ce ai avut scaun. In loc sa faci stergerea in spre spate asa cum este indicat, ai folosit o stergere neigenica, tragand hartia igienica in spre vagin, o posibila cale de infectare. Or ce ar fi, este necesar sa consulti urgent medicul, pentru a te vindeca. Iti doresc multa sanatate si Sarbatori Pascale Fericite.
Nu am auzit de asa ceva! dar te-as sfatui sa mergi de urgenta la un medic ginecolog pentru un consul/sigur vei afla cauza.nu amana/mergi cat poti de repede...
SCUZE... DAR SINCER NU AAM MAI AUZIT DE ASA CEVA VIERMI ALBI IN VAGIN,,,,, SUNT DE ACORD CU MARIANA SIGUR NU TE-AI STERS CORESPUNZATOR. DAR ORICUM MERGI URRGENT LA MEDDIC...ASTEPTAM RAPUNSUL TAU CANT O SA-AI...
TE PUP¡¡***
Am gasit raspuns pentru intrebarile voastre la sfatulmedicului.ro.aceeasi problema am avut o si eu si la fel am vazut un viermisor alb, dar de fapt viermisorul respectiv migra de la anus spre vagin sa depuna ouale.este oxiuraza, adica niuste viermisori care ies din anus sa depuna ouale.sa ti faci o analiza a scaunului
multa bafta si astept raspuns din partea ta
adu_1447 întreabă:
EvangelineDS întreabă:
IonBadita1 întreabă: