anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o alunita in stanga nasului cancerigena si ma mananca extrem de tare.Mentionez ca sunt alergic la creta si stau in prima banca.Cum pot scapa de aceasta incomoditate? Am folosit servetele umede si un dezinfectant pentru maini. Dar tot ma mananca.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De unde stii ca acea alunita e "cancerigena "? Ai facut biopsie?

| CEA a răspuns (pentru Abh):

Odata ce am spus ca e cancerigena nu vorbesc prostiihappy.

Abh
| Abh a răspuns:

Banuiesc ca ti-a spus ca are potential cancerigen, pentru ca altfel, ar fi trebuit sa fii deja programata pentru operatia de indepartare a ei si pentru tratament citostatic.

| doctoressa a răspuns:

Buna! Ar fi bine sa mergi la medic in viitorul apropiat. Nu e bine sa neglijezi o astfel de alunita (care produce mancarime). Riscul de transformare maligna este mare. Nu stiu la ce te referi cand spui ca este cancerigena. http://www.i-medic.ro/boli/melanom
Multa sanatate!

| kiss a răspuns:

Ai mers la medic?

| kiss a răspuns:

Numai medicul iti poate spune daca e cancerigena sau nu, presupun ca nu ai fost sa vezi. muta-te intr-o alta banca, mai in spate, daca te mananca trebuie neaparat sa vezi ce-i cu alunita, mergi la medic, nu lasa asa ca nu-i de joaca, vorbeste cu parintii.
NU SCARPINA! nici sa nu te gandesti macar sa o zgarii, nu ai voie, e foarte, foarte, foarte periculos si asta e valabil pentru toate alunitele dar si pentru negi.

| CEA a răspuns (pentru kiss):

Medicul mi-a spus ca e cancerigena.