Si eu am, si mai stiu un coleg cu una mare. Nu am avut probleme, desi ne barbierim (vorbesc de alunite mari sau proeminente). Regula este ca nu trebuiesc iritate. Daca iritatia persista mai mult de trei saptamani (nu revine la normal), trebuie scoasa la chirurgie estetica, la un medic cu experienta, recomand la un spital de urgenta). Din ce ai spus tu nu trebuie sa iti faci probleme. Marea prostie de la care se face cancer - arsuri solare. Alte cauze: virusuri, iritatii ale mucoaselor.
Daca nu o rupi nu faci cancer ma rad pe fata peste o alunita de cativa ani si nu am nimic, stai linisit
Ai foarte mare grija, cu asa ceva nu este de jucat...multi au patit-o de la astfel de lucruri, este destul de grav, daca o poti evita ar fi mai bine, Numai bine
Daca e un fel de pata pe piele ca si cum te-ai manjit cu o carioca, no problem! Daca s-ar putea sa o tai cu lama, fiind proeminenta, nu te barbieri, du-te neaparat la un dermatolog.
Da normal ca se rade ca doar nu sta cu barba ca popa si da are cum sa faca cancer daca o rupe mai documenteaza-te alunitele sunt cancerigene.
Te sfatuiesc sa nu o rupi.Am si eu dar e mica si de fiecare data cand ma rad am grija unde dau cu bigu.