| Elizu a întrebat:

Am o alunita pe obraz. Pana acum nu am avut nicio problema cu ea, insa in dimineata asta ma doare, mai ales daca apas pe ea. Oare o sa-mi treaca de la sine durerea in cateva zile? Mentionez ca nu m-am expus la soare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Da o sa iti treaca in cateva zile..incearca sa aplici o compresa rece cu gheata.

| titi14 a răspuns:

Pai da si eu am pe obrazul drept si mi s-a intamplat si mie dar eu nu ma gandesc ca e ceva rau in a te durea adica daca tu stii ca nu i-ai facut nimic inseamna ca ai dormit cumva aiurea si ai presato! Trece sigur dar las-o in pace nu o mai atinge si uita de ea! E ceva foarte normal nu e nimic grav de fapt nu e nimic e doar o simpla durere ca si cum te-ar durea gatul cand ai dormit aiurea stai fara griji happy!

| HappyEyes a răspuns:

Dacă nu trece ar trebui să te duci la doctor! Nu e de joacă cu alunițele!