Nu e ingrijorator, dar ar trebui totusi sa te vada un dermatolog. Tinand cont ca e intr-o zona pe care nu o poti verifica suficient de frecvent si ca o mai poti traumatiza si alta data cu peria, opinia mea este ca ar trebui sa o scoti.
Si eu am avut alunite care le tot zgariam din greseala. M-am dus la doctor, le examineaza si iti zice daca poate sa ti le scoata
Daca mi-ai spune cum era alunita ar fi mai bine:ca o pata sau ca o formatiune crescuta pe piele?
In general, cele ca niste pete nu sunt prea periculoase, insa trebuie sa ai mare grija! Alunitele sunt foarte dificile si trebuie sa le acorzi o atentie in plus... Daca esti intr-adevar impacientata du-te numaidecat la un doctor, care iti va spune care e problema cu alunita ta. Totusi nu ar trebui sa-ti faci atatea griji, se intampla astfel de cazuri mai mereu, nu poti fi chiar tu ghinionista care face cancer de piele.
Totusi fi precauta!
Si mi-e mi-s-a intamplat sa mi-se rupa o alunita de mai multe ori, dar nu am patit nimic.
Eu cred ca cu sanatatea nu e de joaca.mai bine mergi la un medic si te asiguri ca esti bine
dobrin1019 întreabă: