| Radandam a întrebat:

Am o alunița sub barba,maronie spre negru este intrata in piele si ma deranjeaza ca nu pot sa ma fac bine cu bigu,imi ramane mult par in zona aia sub barba din cauza asta, ca imi este frica sa nu o tai sau sa o zgarii cumva.Problema este ca imi creste si par din ea si saptamanal trebuie sa ma chinui cu foarfeca sa tai cate putin par, de facut nu ma pot face calumea in zona aia.Voi aveti alunite sub barba si cum le taiati parul daca creste? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu de 20 de ani de cand ma barbieresc, mi-am indreptat alunitele de pe barba de mai multe ori. Nu am facut-o intentionat; dar nici nu le ocolesc. Treci cu lama peste alunita in asa fel incat sa nu te tai: adica sa nu apesi mai tare pe aparat decat in alte zone. Si daca te tai o sa iti curga sange. Il opresti cu un servetel sau cu un plasture; se va face o coaja mica si o lasi sa cada singura.
Dar nu o sa faci cancer din asa ceva decat poate daca vrei sa-ti scoti alunita de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alunițele se pot scoate, mergi la doctor