anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o alunita urata si mare pe spate,e fix pe un os,credeti ca se poate indeparta? Si daca da,cat costa?
Stiu ca e scarbos, da aia e.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sigur, daca e mare si nu poate fi indepartata cu laser iti face o incizie cu anestezie locala, adica taie pielea din jurul alunitei apoi o coase.Nu se intampla nimic e o simpla interventie.Costa vreo 100 de euro mi se pare.

| dannyel86 a răspuns:

Intai ar fi indicat sa faci o biopsie, sa vezi ce-i cu alunita (daca si-a marit forma, daca si-a schimbat culoarea, etc). Scoaterea unei alunite presupune niste riscuri si ar fi recomandat intai sa te documentezi despre ea, apoi sa actionezi in cunostinta de cauza.

| eminescuhipiot a răspuns:

Se poate la un dermatolog, operatie sau laser, dar trebuie sa o vada cineva, multe alunite pot fi cancerigene, pretul depinde de cabinetul pe care il alegi.