Acest tic il aveam si eu,dar m-am lasat de el cand o prietena mi-a dat o idee : sa imi cumpar un lac de unghii care are un gust oribil. Exista asa ceva sa stii, nu glumesc, eu am avut unul care e facut special pentru asta.Iti dai cu el pe unghii si daca din obisnuinta vrei sa iti rozi vreo unghiutza renunti imediat din cauza gustului.Nu miroase deloc.Intereseaza-te si tu de unde poti lua unul, eu aici in Spania am gasit in farmacii.
Sau daca nu gasesti(desi nu cred), poti face si altceva:cumparta-ti 2-3 oje scumpe si iti faci unghiile cu ele.Asa poate nu vei mai vrea sa iti strici manichiura tinand cont ca ai dat o groaza de bani pe oja si nu vrei sa o strici.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*
In plus la ce ti-au raspuns cei de mai sus, te sfatuiesc sa-ti faci niste analize.In general, cei care-si rod unghiile au lipsa de calciu.
Si eu faceam asta dar incearca sa te abtii sau cand vezi ca incepi sa rozi unghiile iti dai peste gura... eu asa am facut si nu mai fac asa... sper ca am fost de ajutor
Cumpara un ardei iute-nu e foarte scump (daca ai in casa e si mai bine) si dati cu pitina zeama pe unghii/ merge si cu zeama de la o lamaie mai verzuie. Funda/vot?
Aplica intaritor pe unghii pe unghiile tale si cand o sa rozi o sa-ti dea o senzatie naspa ar fi bine sa incerci si eu cand fac asta, dar doar cand sunt stresat