| PumpkinDoll a întrebat:

Am o bucata din dintele meu natural,a ramas doar partea infipta in gingie,nu e iesita deloc in afara si dentista mi-a spus ca e nevoie de chirurgie sau ceva de genu'. Deci mi-am dat seama ca probabil o sa mi taie gingia,dar cat de rau doare chestia asta? Da,stiu ca iti face anestezie, dar mi-am scos masele si tot s-a simtit ceva durere cu tot cu anestezie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

In mod normal, doar anestezia doare, iar dacă s-a făcut in mod corect, vei simți doar un mic disconfort, nicidecum durere.
Caută un dentist priceput, unul bun care face extracții fără nicio durere. Interesează-te prin vecini, prieteni, colegi, care sunt aceștia. Fiindcă există.
Poate fi vorba și de o mică intervenție chirurgicală, dar depinde. Uneori, pentru extracția unui rest, se poate inlătura gingia și prin alte metode.

Citește și aici:
http://www.doctoruldedinti.info/extractia-resturilor-radiculare/

| PumpkinDoll explică (pentru floresdemayo):

E buna dentista la care merg acum si merg de multa vreme la ea, acele extractii le-am facut la altcineva pentru ca ea nu mai face si a spus ca la interventia asta o sa vina o alta doamna in locul ei, doar voiam sa stiu daca doare foarte rau.Mersi

| floresdemayo a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Deloc. Nu simți durere.

2 răspunsuri: