| anonimaaaaaa a întrebat:

Am o burta foarte mare. Daca incep sa fac abdomene in fiecare zii si am redus si portile de mancare si nu mai mananc paine dulciuri ssi nu beau bauturi acidulate si nu mananc dupa ora 18. In 2 luni voi putea sa scap de burta daca nu si mai mult si daca fac multe abdomne mi se va lasa piele de pe burta?
Va rog ajutati`ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Fa auto-masaj zilnic cu ulei de lavanda.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde de fiecare cat slabeste si cat de repede in urma unui regim. Ceea ce faci este in primul rand sanatos, si apoi estetic. Cei care slabesc doar ca sa arate bine vara isi streseaza continuu organismul cu schimbari bruste in alimentatie, greutate si nu se elimina definitiv problema pana nu se rezolva si atitudinea defectuoasa in fata controversei pofta de mancare - nevoie de admiratie. Trebuie sa fii egoista si s-o faci pentru sanatatea ta. Daca nu reusesti in 2 luni, reusesti in 12, important e ce faci dupa.

| baru a răspuns:

Te rog sa fi putin atenta Poti sa mananci ori ce si ori cat cu conditia sa faci sport dar nu de performanta Dar in fiecare seara va trebui sa alergi cat mai mult asta insemnand in jur de o jumatate de ora zilnic ai asta seara iar inainte de culcare sa faci abdomene dar nu ori cum Te intinzi pe spate cu maimile sub sezuta picioarele la 45de grade si in aerb iti scrii numele complectincet si cu rabdare de minim doua ori In doua luni garantatvei scapa putin din burtica Si incearca sa faci daca se poate coarda Este foarte buna SuccesPa

| shadovv a răspuns:

Sfat: apucate si de jogging sa grabesti procesul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar cu abdomene nu vrei reusi sa slabesti, ar trebui sa fugi sau sa seri coarda. abdomenele iti umfla muschii nu arde grasimea, si eu am facut, am un abdomen tare ca piatra si tot am un strat de grasime peste sad

| mihaela_8362 a răspuns:

Deci. nu este bine sa slabesti brusc, pentru ca sunt cazuri in care se lasa pielea... etc, dar eu stiam ca prin sport nu se intampla asta ci prin diete.