| SirTwisted a întrebat:

Am o carie si voi merge la dentist pentru a scapa de ea...este destul de mare...voi ce credeti este nevoie de anestezie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cinemaANDyoutuberBOY a răspuns:

Eu am avut contact cu astfel de probleme, si, daca ii vei spune doctorului sa nu iti faca anestezie si el este unul bun nu iti va face dar te va chema de mai multe ori la cabinet pana sa termina...(asa am facut eu)dar daca se grabeste si vrea sa termine din 2-3 sedinte iti va face anestezie sad

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cat de mare e caria, daca atunci cand o curata e posibil sa ajunga printr o zona mai dureroasa iti va face si anestezie

| CautNume a răspuns:

Daca doar iti pune o plomba nu are de ce sa-ti faca anestezie.

| Okkultist a răspuns:

Doctorul decide asta. Aia decide doctorul. happy Taicamiu e doctor stomatolog, la cerere poti primi desi e aiurea. La cererea ta orice, numai cascaval sa ai laughing xD Sper ca te-am ajutat. Deci doctorul hotaraste, daca nu iti vad caria, si nu ai specificat pe ce dinte, parte este, nu pot sa-ti dau un diagonostic mai calr. Dar cert e ca doctorul stomatolog hotaraste! O zi buna! happy

| Petruts a răspuns:

Este nevoie de anestezie doar daca iti este tie foarte frica si insisti sa ti faca medicul injectie sau daca iti va scoate nervul este nevoie iarasi de anestezie, dar depinde, medicul va hotari.Numai bine!

| danimot a răspuns:

Da