| mariusluisa a întrebat:

Am o catelusa mik westie de 8 saptamani vreau sa spun ca o iubim f mult si ni f drag de ea dar avem niste probleme cu ea fiind primul nostru catel nu am stiut ca nu avem voie sa ii dam sunca cascaval si in ultimile 4-5 tot asa i-am dat sa manance.de bobite nu se atinge nu stim ce sa ne facem cu ea.am lasat-o flamanda dar degeaba. i-am fiert si niste legume morcovi cu piep de pui si un pic orez...nu mananca. i-am inmuiat si bobitele in apa degeaba.nu stim ce sa ne facem cu ea. i-am luat si conserva de catei abia mananca da chiar f putin va rog sa ne ajutati cu o sugestie. o iubim foarte mult si ii vrem binele sa o ingrijim cum ii mai bine. oare sa ii cumpar alt fel de bobite poate le va manca sau ce sa ii facem sa mance bobile ei? va rog sa imi dati un raspuns cat mai rapid.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Ati incercat cu conserva de pisici(dar pentru pui
)sunt mult mai aromate decat cele pentru caini si cu mult mai multe vitamine.Chestia cu ficatei i putin aiurea pentru ca nu e bine sa i dai numa mancare gatite.medicul veterinar mi-a spus daca se poate sa i dau jumi-juma deoarece din granule isis ia vitamine pentru dinti, oase si blana iar din mancarea normala proteinele si alea aleabig grin.Ai putea sa i cumperi si alte granule si sa le inmoi in apa fierbinte sa le zdrobesti si sa le faci ca pe o tocanita eventual adaugi o bucatica de carne sau ceva care sti ca mananca ca sa o atraga mirosul macarbig grin
S-ar putea sa nu manance mult si din cauza calduri. chestia i ca daca i dai sunca si cascaval nu e o problema pentru stomac,doar ca nu o sa mai manance granulelaughing
Si eu am un pui si a dat de inghetata,cirese, paine, ciorba si carne cruda si acum tot cu gramule il hranesc dar ori amestec cu ceva carne ori ii dau la una din mese carne sau ciorba.Acuma mananca granulele dar cu o scarba si le tot mesteca aiurea ca pe guma de mestecat cu o mutra de aia de plictisitlaughing)
Ai grija ca westie sunt foarte mancaciosi si pofticiosi. avem un westie care tocmai l-am pus la cura(nu ii mai dam alune, slanina, covrigi si alte prostii pe sub masa)laughing)si acum poate fi model la victoria's secretslaughing

5 răspunsuri:
| butterfly0165 a răspuns:

Si eu am patit asta, catelul meu facea la fel, asa ca am inceput sa ii fierbem ficatei. Eu cumpar o punga de ficatei si o impart in mai multe pungulite cu vreo 4 ficatei in fiecare (Catelul meu are 8-9 luni) Catelul tau fiind mai mic ii poti da 2-3 ficatei depinde. Dupa ce am impartit pungulitele le-am bagat la congelator si in fiecare zi de dimineata ii scot cate o pungulita la dezghetat. Dupa ce s-au dezghetat ii pun intr-o olicica cu apa si foarte putina sare (un sf de lingurita sau mai putin), Si ii pun la fiert ii las 30 de minute dupa care le schimb apa si ii mai las 10-15 min. si pe urma sting focul si ii las la racit, dupa ce s-au racit ii pun cate 1 ficatel in castronasul lui (din cei 4 ficatei), dupa ce il mananca ii mai pun 1 si tot asa. Apropo am intrebat doctorul daca e bine ce ii dam sa manance si a spus ca este foarte bine. Sper ca te-am ajutat!
P.S: Daca se plictiseste de ficatei mai incearca cu piept de pui fiert cu putina sare happy
P.S.S: Daca vrei imi poti da o fundita? Multumesc!

Am uitat sa iti zic ceva ficatelul nu il pui intreg in castronel i-l toci marunt eu fac asta cu o furculitahappy Sper sa manance!

| sissik a răspuns:

Incearca ceva premium de ex. Royal Canin, unu mai ieftin nu e placut nici pentru ei. E cu atat mai mult daca ai timp sa gatest pentru el, da carne de pui, cascaval ect. sa ai grija sa nua face diaree daca incerci multe noutati. mai multe sfaturi la http://westie.webgarden.ro/

| sissik a răspuns:

Noi la varsta asta folosim Royal Canin Mini Starter care e special pentru varsta asta. Oricum cred ca are ceva problema, ca un Westie mananca aproape orice mancare ca are pofta de mancare ca joaca mult. Mergeti la doctor! Aici avem cateva sfaturi: http://westie.webgarden.ro/menu/sfaturi-pentru-viitori

Răspuns utilizator avertizat