| adea100 a întrebat:

Am o chestie ca un cucui la cap. E mare si il am de 5 luni. Am fost la doctorul de familie si a zis ca e de la racela. In vara amm facut Ice bucket dar nu cred ca are vreo legaturna. Cand pun mana pe el imi vine ameteala. Ce ar puutea fi? Mie fica? Pot sa mor de la el? A si nu am unul am 4 dar unul e fooooarte mare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci ma gândesc la niște ganglioni măriți. Poate ai vreun virus sau alt tip de infecție în acea zona.
Fă-ți o hemoleucograma.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea fi lipom. Unde sunt localizate celelalte și cum le poți descrie?

| adea100 explică (pentru anonim_4396):

Cel mai mare este localizat in partea stanga in drept cu urechea si unul este localizat la tampla si calelalte in parti opuse aproape de gat

| adea100 explică (pentru anonim_4396):

Dar pot sa mor de la ei? Ce e aia hemoleucograma? Unde se poate face? Cat costa? Doare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru adea100):

Atunci ma gândesc la niște ganglioni măriți. Poate ai vreun virus sau alt tip de infecție în acea zona.
Fă-ți o hemoleucograma.