| Sara2 a întrebat:

Am o crema de dureri articulare pe care scrie " aplicați pe zona din jurul articulațiilor" adică nu pot aplica direct pe zona dureroasă cu articulații sau cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai nectaryno zici ca ai doi ani pe bune, aplicati pe zona din jurul articulatiilor este de la sine inteles ca dai cu crema pe zona dureroasa, te doare genunchiul dai cu crema atit pe rotula genunchiului cit si pe piele in jurul genunchiului masind usor sa intre crema in piele, sau daca dai cu crema pe spate dai pe tot spatele masînd bine fiecare zonă sa relaxezi muschii gîtul ceafa umerii, vrei sa ti fac eu masaj?

| Sara2 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Îmi era să nu fac vreo prostie, nu am mai citit pe alte creme așa, ms fain big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Sara2):

Multumesc si eu pentru funda, te doare spatele? Sau genunchii te dor? Vin sa i masez?

| Sara2 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mă doare doar spatele, genunchii nu. Ms, momentan mă mulțumesc cu răspunsul laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Sara2):

Daca nu te descurci cu crema vin laughing

4 răspunsuri: