| Angie12 a întrebat:

Am o dependenta destul de serioasă in legătura cu fumatul..
Problema mea este ca de la un timp nu am cum sa mai fumez. In casa, nu pot pentru ca miroase si nu se duce repede mirosul, iar afara ma pot vedea colegii sau cunoștințe ale parinților. Vreun sfat? fără chestii de genul "lasa-te de fumat", fiindcă nu vreau sa o fac, deși si stiu ca nu e bine. Dar nu mai pot, nu am mai fumat de ceva timp si ma simt slăbită, am nevoie de țigări. Helpp me

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e asa important fumatul pentru tine nu te mai ascunde si gata

| lBroken69 a răspuns:

Stiu ca poate o sa ignori raspunsul meu,sau o sa spui ca sunt prost,ori na.dar cea mai buna varianta ar fi sa mai rabzi asa, inca o perioada, pana te vei desparti si mai tare de ele, cred ca esti minora, deci...mai bine lasa-le, inca nu esti constienta ce rau iti faci, mai tarziu vei regreta.