| ChioruL14 a întrebat:

Am o diaree grava, uitati-va si voi cat e ceasul si deja am facut de 3 ori dintre care de doua ori pe mine! asta ultima deja m-a enervat, de aia si postez intrebarea! nu pot sa beau nici apa ca practic urinez pe... fund, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai bun tratament pe care l-am incercat eu este Ercefuryl (eventual combinat cu Smecta sau Imodium). Doar ca va trebui sa gasesti pe cineva sa ti-l ia de la farmacie daca tu nu poti merge pana acolo. In plus, ceai de menta cat mai mult.

| Arthur a răspuns:

Încearcă să înghiţi, cu apă bineînţeles, câteva boabe de fasole crude ( mai multe de 5-6 ). Efect rapid şi garantat ( la mine cel puţin ).
Dacă merge rămâi dator cu o bere.

| Ando1dul a răspuns:

Mananca banane, covrigei crocanti si branza de vaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general tu cam faci pe tine, pe aici pe TPU.ma defectule la ochi? mergi si ia un pliculet de saruri de rehidratare orala. punele ntr-un litru de ceai dementa, si bea cand ti-e sete.de mancat,pesmet,orez fiert, cate un morcov, covrigi uscati.fa asa si iti va trece.e rau de tot am avut destul de des asemenea probleme si asa ma pun pe chicere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca sarurile alea sunt cam salcii la gust dar iti fac bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haleste 1/2 kg de ghips, si bea o cana de apa! Etanseizare garantata.

| GusWaters a răspuns:

Pune-i dopu'!

| beea29 a răspuns:

Buna ChioruL14 pai bea ceaiuri naturale, dar sti cum ...cate o inghititura mica mica mai staai putin dupai iar o inghititura mica iar si iar si sa stii ca ceaiurile sunt foarte bune penntru burta si daca nici asta nu iti va fi de ajutor mergi la doctor...

| pavel88 a răspuns:

Bagati un cep in fund

| Uzzy1993 a răspuns:

Mananca alimente care te strang la burta, de ex: covrigi, banane etc.
Fa-ti un ceai de menta si cum a spus si beea29 bea cu inghitituri mici.