| Anonimul151 a întrebat:

Am o durere de burta, cu crampe groasnice. A inceput de sambata. Am baut si no spa si alte medicamente de durere dar nu imi trece de la nimic. Durerea de burta e putin mai usoara, dar crampele sunt la fel de groaznice ( dureroase ).

De la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la medic fiindca nu-i in regula daca durerea persista de atatea zile, putand fii o infectie, un virus sau chiar o apendicita.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca zici ca sunt groaznice... de ce nu ai sunat la 112 pana acum?

| anonimg a răspuns:

Cam asa se manifesta apendicita. Trebuie sa mergi la medic. Sau chiar sa suni la 112.

| Goete a răspuns:

N-ai medic de familie?

| Dintrebare a răspuns:

La fel cum au zis si colegii de dinaintea mea, si eu cred ca ar putea si o apendicita. Deja daca durerea persista de 2 zile si e atat de puternica si nu trece dupa ce iei no spa, eu as zice sa mergi la urgenta.