| mename oana a întrebat:

Am o durere de burta in ulitma vreme, am fost la doctor, am facut analize, dar au iesit f bune si nu stiu ca ma doare burta in mijloc sus, ea a scris abdomen dureros nespecificat, dar poate fi si de ciclu. Pe voi v-a durut inainte de ciclu? PS: urmeaza sa fac o ecografie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Durerea de natura ginecologica este situata in etajul abdominal inferior, popular spus, te doare sub burta, asa ca nu cred ca e de la ciclu.

| tyana a răspuns:

Nu stiu daca printre analizele indicate de medicul tau s-a strecurat si un examen coproparazitologic(depistarea parazitilor de genul giardia, oxiuri, tenie etc in scaun). E foarte important sa iti faci daca inca nu ai facut pentru ca anumiti paraziti dau dureri in zona ombilicului.
Daca durerea este mai sus in mod sigur ai probleme cu stomacul.Pentru ca vad ca ai plecat total nelamurita de la medicul tau incearca sa mergi la un medic internist bun sa ii explici situatia si sa iti puna un diagnostic cert."Abdomen dureros" e ceva destul de vag care te lasa in ceata totala iar la ecografia de care vorbesti e posibil sa nu se descopere nimic.
Durerea dinainte de ciclu asa cum a spus si Abh este in partea de jos a abdomenului.Multa sanatate!

| deeeeeebora a răspuns:

Poate fi de la o gastrita, aceasta isi intensifica prezenta mai ales primavara...

| LoveMusic a răspuns:

La ciclul menstrual te doare sub burtă şi niciodată abdomenul.Totuşi, ar putea fi o posibilitate, însă nu cred. Poate eşti însărcinată, fă un test, consultă un ginecolog sau fă o ecografie.Ar mai fi posibil să ai ulcer la stomac.Intră aici: http://www.sfatulmedicului.ro/autoevaluarea-sanatatii aşteaptă să se încarce 100% apoi apare un bărbat şi sus apar nişte dreptunghiuri crem maronii şi undeva trebuie să scrie "Femeie". Dai click acolo şi apare un corp de femeie, apoi dai click pe acel corp pe secţiunea unde te doare. După aceea, vor fi nişte boli într-o listă şi dai click pe cea care crezi că o ai. Ţi-se vor pune nişte întrebări pentru stabilirea diagnosticului şi apoi o să ai un diagnostic explicit, adică "Diagnostic prezumtiv" şi "Investigatii necesare pentru stabilirea diagnosticului..." (... boala de care suferi). Nu este ceva foarte stabilit, dar te apropie de un sens.
P. S: Dacă te doare în spate, poţi da de la dreptunghiurile crem "întoarce". Mult succes! :X Fundiţă?

| byoana a răspuns:

De la ciclu te doare sub burta, deci dedesubt de buric nu te doare nicidecum abdomenul.

| ramo_5234 a răspuns:

Ar fi bine sa faci o ecografie, poate fi si din cauza menstruatiei dar ar mai fi a doua varianta... poti sa ai ulcer la stomac din cauza alimentatiei, asta in cazul in care nu prea mananci sau mananci doar prostii, cel mai bine ar fi sa faci o ecografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, nu stiu ce sa cred si eu am dureri de burtica jos, dar si dureri de mijloc, poate este vorba de o sarcina sa vedem, trebuie sa astept.