"durere in partea stanga a pieptului sub umar care radiaza..."
hmmmmm, simptomele pot fi de la ceva extrrem de grav, URGENT la medic!
Partea dreapta*
Am maine programare la cardiolog
Așa da!
Apuc pana maine sa merg?
Suna la 112 dacă crezi că e cazul
Daca aveti durerea doar de 2 zile, poate fi o simpla manifestare a dezvoltării organismului. Dar! Daca durerea persista, incepe prin ati face un control pulmonar. Daca fumezi, lucrezi intr-un mediu poluat sau inhalezi des vapori de cloramină, incearca sa nu o mai faci. Nu uita! Raspunsul meu este doar o recomandare, dacă esti minor spune-le parintilor tai despre durere. Daca esti adult, programeazate la un medic de familie. Sper ca ti-am dat un sfat bun!
Durerea persista la cateva ore sa zic sau uneori doar odata toata ziua si dureaza uneori cateva secunde sau cateva minute, cam pana fac activitate fizica. Am 16 ani si am vapat putin si am stat prin club (fum) si altele uneori.
In continuare, fara un consult, o analiza sau ceva precis, nu se poate oferi un raspuns concret. Daca mergi la o analiza, o sa afli exact ce se intampla! Pana atunci, nu te panica deloc!
Asta nu este locul unde sa ceri sfaturi medicale. Esti tanar, putin probabil sa intampini astfel de probleme. Iar atata timp cat ai facut EKG, eu zic ca nu ai dc sa iti faci probleme. O zi frumoasa!