| andra84 a întrebat:

Am o durere in spate pe partea dreapta de 6 luni de zile. durerea dispare din cand in cand dar reapare. ce ar putea sa fie? sa ma ingrijorez? va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De 6 luni de zile trebuia să te duci și la medic, analize de sânge, imagistică, etc. nu numai să te îngrijoreze după atâta timp!
Sănătate.
Pa, pa.

| FerLin a răspuns:

Eu cred ca e cel mai bun prilej de a merge la un medic pentru ca daca persista de atat timp e clar ca e nevoie de un tratament pe care nu te-as sugera sa-l urmezi la recomandarea vreunui utilizator TPU. Pentru un diagnostic sunt necesare multe teste si consultatii, nu merge doar enumerand niste simptome. De aceea sunt si doua tipuri de tratamente, simptomatic si profilactic.
La multi ani si multa sanatate!