| LeAdi a întrebat:

Am o durere in zona axiala stanga si dimineata ma dor sanii. Mi s-a imflamat un ganglion sau este de la altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Poate fi hormonal!
Oricum, fuguta la medic!

4 răspunsuri:
| nicky a răspuns:

Du-te la medic, chiar un nodul la san poate sa dea dureri in zona axiala, eu de ex am un nodul la sanul stang si cateodata merge durerea inspre zona axiala.

| leluc a răspuns:

E posibil sa fie un ganglion. De obicei inflamarea unui ganglion la axila indica o infectie in corp. Consulta un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Urgent deplasarea la medicul de familie pentru îndrumare.
Poate fii un ganglin deranjat sau mai rău...
Dacă ai sub 30 de ani solicită o ecografie mamară sau dacă ești trecută de această vârstă un tomograf mamar.
Analize complete de sânge.
Dacă nu se retrage sub tratament medicamentos cere o puncție biopsică. Ea este în măsură să dea un răspuns clar!
Sfat: autopalparea lunar, după menstră. Atunci cantitatea hormonală este scăzută.
Sănătate maximă.
Pa, pa.

| andrei_9142 a răspuns:

FUGI LA MEDIC! PALPEAZA-I sa vezi daca nu ti-au aparut noduli!