anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o durere puternica de cap! am stat prea mult la pc va rog recomandati-mi ceva dar nu vreau medicamente

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| claudiucop a răspuns:

Incearca o plimbare in aer liber intr - un parc, bea apa si evita calculatorul o perioada sau stati mai putin pe fiecare zi daca intr adevara ai nevoie happy succes. shopping, iesiri cu prietenii, tai in fata blocului, orice te ar putea deconecta!

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai sta la calculator, ai ochii obosiți. O gură de aer rece și un pui de somn.
Pa, pa.

| AllinaDaniella a răspuns:

Inca mai stai la calculator? Inchide-l, fa-ti un ceai fierbinte de tei si baga-te in pat.

| Natashha a răspuns:

Cum sa nu te doara. dupa o perioada creierul tau e deja imbaxit de atat calculator.te doare capu si din cauza ochilor.culca-te si nu mai sta cu orele non-stop.

| VLΛD a răspuns:

Somn big grin

| Lucaci a răspuns:

Incearca sa te freci la tample cu doua degete sistai insa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi deci acum cui sa ii dau funda laughing ca sunt in ceata laughing)

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci sa dormi :*.

| d51680 a răspuns:

Scade luminozitatea monitorului putin,si pune ecran din acela special la monitor, si nu te va mai durea capul si nici ochii.Dar in special iesi la o plimbare. Daca stai non-stpo la pc, asa o sa te doara mereu.