Despre apendicita:http://www.TPU.ro/......a-tem.html
Oricum, mergi la medic!
Du-te la un chirurg sa te palpeze. In apendicita durerile sunt in dreapta si eventual periombilical, insotite de greturi, lipsa poftei de mancare, eventual febra sau varsaturi. Daca te doare constant de mai mult de 24 de ore, nu e apendicita, ar fi evoluat deja spre mai rau.
Poate esti la ovulatie (zilele 12-14) si atunci poti avea mici dureri in zona ovarului.
Mergi urgent la medic, indiferent de cauza! Fiecare ora / minut este f. important, poate fi tarziu!
Nu-i de joaca!
Apendicita este sensibila la palpare in partea stanga, cu piciorul ridicat.
Du-te fuguta la medic. Daca e apendicita sau anexita sau ce o fii numai un medic iti poate spune, simptomele sunt diferite in functie de organismul fiecaruia, eu cu apendicita am avut o durere surda in partea dreapta in rest nimic si am facut peritonita, SI CREDE-MA nu vrei sa stai cu pungi de drena. Fugi la medic.
Ceau, uite si eu am fost operata de apendicita si am aceleasi simptome cu ovaru. la apendicita la inceput te doare apoi iti amorteste putin soldu si cand ajungi sa simti ca nu mai poti calca pe picior si ca se duce durerea in jos e apendicita.si in ceea ce priveste ovarul si eu sunt ingrijorata caci am 2 saptamani de cand ma doare zilnic si suparator de tare.