anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fata de 16 ani, si nu prea mai creste in inaltime din clasa a7a... face handbal. dar mari diferente nu vad la ea. este bine proportionata, armonioasa, doar ca, ea e complexata de inaltimea ei, are 1.56... la ce medic o pot duce ca sa vad ce nu e e in regula? Tratamentele cu hormoni sunt periculoase la varsta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, asa este felul ei si nu e singura care e mai mica de inaltime nu trebuie sa fie complexata nici sa ii fie rusine, asta este...tratamentele cu hormoni nu cred ca ar fi indicate...

| oz a răspuns:

Hmmm sportul te ajuta mult... dar eu spun ca inotul este mult mai indicat...bine acum sa nu exagereze... sa nu puna spate... dar in rest pentru piept picioare brate...este perfect...si daca mai este vreo' cale naturala sa mai creasca... eu spun ca este inotul.

| cesege a răspuns:

Daca este armonios dezvoltata si sanatoasa, trebuie doar incurajata! Sa renunte la complexul de inaltime! Eu am 1 50 si doi copii mari(2 fete 1 60). Important este sa fie sanatoasa si sa se simta bine in pielea ei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-o sa steie in atarnat pe un spalier sau pe dela unde bati covoarele afara ca un fel de poarta