1. Daca iti storci cosurile NU O MAI FACE! Daca le storci o sa iti apara mai multe pentru ca ramane radacina aia care face pe langa cosul spart mai multe cosuri. Asteapta sa treaca de la sine. La fel si cu punctele negre.
2. Daca scapi de cosuri o sa ai o fata destul de OK.
3. Eu zic ca mai bine sa nu faci tratamente pentru ca eu am auzit ca sae poate sa arati si mai naspa daca faci. In fine cum vrei...
4. Daca tot crezi ca areti oribil du-te la cosmetica si gata!
NU UITA! Nu conteaza cum arati pentru ca cine te place te place pentru cine esti nu pentru cum arati.
In fine faci ce vrei sper ca te-am ajutat putin.
Am folosito timp de 14 zile cand aveam o acnee mai grava, m-a ajutat atunci putin, dar nu cred ca ma poate ajuta la ce am pe fata acum. oricum mersii
Bună!
Singurele metode sigure de indepartare a petelor si urmelor lasate de acnee sunt :
microdermoabraziunea, phytopeelingul sau peelingul chimic.Primele doua se practica, cu succes in cabinetele cosmetice(bine dotate), iar cea de-a treia, tine de chirurgie plastica. Pe toata perioada tratamentului (indiferent de procedeu, se recomanda evitarea razelor solare si protejarea tenului cu creme si fond de ten cu protectie, mare solara (este de preferat, ca, oricare dintre cele trei sa fie facuta toamna sau primavara, cand ultravioletele nu sunt asa puternice). Orice creme, sau tratamente naturiste vei aplica, nu vei avea rezultatele obtinute de la cele trei procedee, enumerate mai sus. Iti recomand o consultatie la un dermatolog specializat in probleme estetice, care iti va indica procedura adecvata pentru problemele tenului tau.
Te pup!
Poftim aici un site care iti va oferi foarte multe sfaturi utile. Apropo zineryt este strict pentru cosuri, nu pentru urmele lasate de acestea.Citeste articolele de pe acel site, sunt foarte multe despre tot felul de probleme, inclusiv probleme cu tenul, cauta ca sunt mai multe ramuri.
http://pasagera.ro/am-acnee-cum-procedez.html
Aici ai exact pagina unde se vorbeste despre cosuri, dar este si ramura speciala pentru tratarea si mentinerea pielii in general, recomand!
Nu cumpara nici un medicament/crema pana nu vezi un dermatolog. Poti sa te nenorocesti pe viata si sa-ti dai organismul peste cap.
Solutia este sa mergi la doctor si sa urmezi sfaturile acestuia.
Eu am avut probleme cu ancee timp de 8 ani de zile. La fel ca tine am incercat multe produse si am fost la mai multi doctori dermatologi.
Pana cand am descoperit un medic dermatolog foarte bun care mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation.
Tratamentul a functionat foarte foarte eficient. Dupa cateva zile de utilizare, deja primele semne au inceput sa apara. Tenul a devenit mai curat vizibil, iar cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce.
Dupa ceva timp, tenul meu a devenit foarte curat, am scapat complet de cosuri si puncte negre.
Iti recomand tratamentul anti-acnee cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai (tea tree), pe mine m-au scapat complet de acnee.
Eu am folosit zyne si skino dar..la mine nu a functionat. poate la tine or sa-si faca efectul, cine stie si eu m-am saturat de cosuri ..acum nu mai am multe, dar daca ma vedeai acum 1 an. abia asteptsa vad mai multe raspunsuri ca sa vad si eu ce sa mai folosesc sa scap odata.
Cumpara vitamina A uleioasa si ulei de ricin de la farmacie.
Uleiul de ricin ajuta la remedierea petelor pe piele.Iar vitamina A ajuta la regenerarea pielii, iar cu lunile gaurile se vor acoperii, voi incepe si eu acest tratament saptamana asta.Bafta!
Sfatul meu e sa nu iti mai spargi punctele negre pentru ca iti raman semne si daca iti spargi cosurile o sa iti apara mai multe.
Foloseste un tratament natural pentru a scapa de ele, care sa nu iti irite tenul si sa nu il usuce.
Ce folosesc eu si e foarte puternic si eficent atat pentru acnee, puncte negre si excesul de sebum sunt cremele pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Eu am reusit sa scap de cosuri si puncte negre cu cremele de la Thursday Plantation, iar acum le folosesc pentru a mentine tenul curat si pentru excesul de sebum.
Iti mai recomanda sa schimbi sapunul normal cu un sapun de ulei pur de arbore de ceai de calitate buna pentru un mai bun tratament impotriva punctelor negre.
Alina,imi raspunzi si mie la niste intrebari? imi poti recomanda tratamentul bun din ulei pur de arbore de ceai? sa-mi zici ce-ai folosit tu de ai scapat de tot, in primul rand ce ten ai? ca eu am tenul gras si nu stiu daca ar fi bun / in cat timp as vedea primele rezultate? de exemplu tu in cat timp ai vazut ca ti-au disparut / trecut?, daca nu te superi, sa-mi lasi si mie link-ul cu fiecare sapun / gel / crema care imi recomanzi, sa stiu de unde sa comand :* mersi
Si eu am avut aceeasi problema si mi-am cumparat de la Avon :cleaskin -lotiune tonica pentru puncte negre
-gel de curatare
-masca faciala pentru puncte negre
Poti sa folosesti ceva mai sinplu sa iti cureti fata :spargi un ou si il amesteci intr-o cescuta si te spli cu el iti garantez ca o sa ai trezultate.
Ca sa nu iti mai apar nu ii mai stoarce cosii si nu lasa parul pe fata ca se vor infecta porii si iti apar punctele negre.
Sper ca te-am ajutat!