Nu ai ce sa faci. Fa pauza cateva zile. Incearca sa te misti, pe cat se poate, dar fara efort intens.
Exact de asta ar trebui sa se introduca un test IQ in fiecare sala din tara.Si fara telefoane ca sa nu`si mai faca toti poze cu telefoane mai grele decat ei, tinand aparatele ocupate inutil.
Vorbesti si tu ca sa te afli in treaba. Daca ai ceva sa imi spui, te astept sa imi spui in fata si iti garantez ca si IQ-ul meu este mult mai mare decat al tau. S-a intamplat asta pentru ca am acceptat un pariu. O gluma idioata in sala cu baietii.
Ia o aspirina de la farmacie. Sunt unele efervescente. O sa te lase durerea dupa una dinaia si un somn bun. Si in viata... nu mai pune pariuri care urmeaza sa te distruga...
Nici cabina de duş cu masaj nu scoate mirosul de fraier. Testul de iq în fiecare sală ar este o necesitate.
Fraier esti tu mă. Tare as vrea sa imi zici asta in fata. A fost un pariu da-te in...
Once a țăran, always a țăran.
Era mai nasol dacă îți spuneam asta în față.
Aaa,stai! Tu esti fata? Si de cand te bagi tu in discutiile barbatilor? Te bagi si tu ca musca in lapte. Da, am cabina de dus cu masaj. Probleme? Am cerut un sfat nu sa ma critici tu pe mine.
Crede-ma stiu cum este iti recomand un dus foarte fierbinte si sa manci sau sa bei lactate o sa ajute foarte mult.
croitoruvasile84 întreabă:
Mario1996 întreabă: