| esecretdestat a întrebat:

Am o fetita de 12 ani...Are 1.45 m inaltime si 33 de kilograme. Este normal?
Mi se pare foarte slaba dar doctorul a zis ca este normala ...Totusi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HackMyWorld a răspuns:

Da. este normala, asa am fost si eu la varsta ei, si asa este si verisoara mea de 12 ani acum. dupa 15 ani o sa inceapa sa se dezvolte, sa se ingrase, fi linistita, o sa fie bine

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bună greutatea ei, poate să practice un sport cu avizul medicului.
Pa, pa.

| JohnnyBi a răspuns:

De obicei fetelor li se calculeaza greutatea scazand din inaltime 110 cm si transformate in kg. deci 145 cm - 110 = 35. cam in jur de 35 de kg e sanatoasa, adica are o greutate buna pentru inaltimea ei

| 9gag a răspuns:

Http://www.infobebe.ro/calculatoare/calculator_imc_copii.php

poti calcula aici indicele de masa in functie de sex, ani, inaltime si greutate. Din ce am calculat eu ar mai avea nevoie de vreo 5-6 kg sa ajung la o greutate normala. Totusi doctorii stiu mai bine, incearca la alt doctor si daca iti va spune si el ca are o greutate normala atunci las-o in pace ca totul e bine. Succes

| Anonim69 a răspuns:

Doctorul spune intotdeauna asa : mai bine slab decat gras.Fiind gras, riscul aparitiilor bolilor ca diabetul, problema cu inima e mult mai mare decat a unui slab. Incearca niste vitamine pentru ea.Sanatate!

| Innocence a răspuns:

La 12 ani aveam 1, 58m si 40 de kglaughing e normala stai linistita...
fetele care sunt mai aschiute in copilarie se vor dezvolta frumos si proportionat :-)
enjoy!kiss

| Oana_4131 a răspuns:

Si mie, am 12 ani 1, 55m si 45kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o greutate cat se poate de normala pentru varsta ei, nu-ti face nici-o problema.Pana la 17-18 ani se va dezvolta foarte mult si, ca atare, va lua in greutate suficient cat sa nu mai para atat de slaba.